Kontakt

Wendelstrand är en nytänkande stadsdel som vi skapar tillsammans med er som vill bo där. Berätta gärna om dina idéer och tankar, vi är idel öra. Varför inte komma över på en kaffe om du är nyfiken och vill veta mer om projektet? Vi har nu öppnat vår stadsutvecklingslokal i Mölnlycke som går bra att besöka. Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer.

Eva Blomberg

Projektchef

+46 705 49 58 54

eva@nextstep.se

Emelie Silverterna

Bostadsutvecklare / Arkitekt SAR-MSA

+46 732 61 66 34

emelie.silverterna@nextstep.se

Sedan starten 2005 har vi på Next Step genomfört flera uppmärksammade projekt runt Göteborg. Vi utvecklar hela områden och äger fastigheter med lokaler som skräddarsytts efter kundernas behov och önskemål. Vår arbetsprocess bygger på öppenhet, dialog och delaktighet – med Nya Hovås som ett belysande exempel. Stadsdelen Nya Hovås i södra Göteborg växte fram med öppenhet som främsta byggsten.

Genom täta möten med alla inblandade gjordes projektet känt samtidigt som vi fick ta del av önskemål, farhågor och möjligheter. Med ständig dialog skapade vi trygghet och en positiv inställning till projektet. Vi ville göra det så enkelt som möjligt för människor att förstå och påverka. Dessutom bjöd vi tidigt in media, då möjligheten till granskning och ifrågasättande är en viktig del i dialogarbetet.

Den öppna dörrens dialog är kanske inte alltid den enklaste arbetsmodellen, men att den är framgångsrik råder ingen tvekan om. Idag är dialogen vår motor i utvecklingen av nya projekt. När vi utvecklar ett område jobbar vi från ax till limpa. Vi är med i allt från markanskaffning, fastighetsutveckling och rekrytering av hyresgäster till affärskoncept och marknadsföring. Hela tiden i rak dialog med alla inblandade parter. Det är utifrån denna framgångsrika filosof vi nu tar ännu ett nästa steg, med Wendelstrand.

karta
Tyck till

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifterna här.