Att bo här

Den som bor i Wendelstrand behöver inte välja mellan stadens puls eller naturens lugn. Faktum är att när du står omgiven av skog och sjö är du ändå bara 15 minuter från Göteborgs centrum. Det bästa av två världar, alltså.

Boende med rot i naturen

Wendelstrand kännetecknas av tillit, engagemang och varm estetik. Arkitekturen tar sin utgångspunkt i omsorg om både människa och natur. Vi arbetar med naturliga material med tonvikt på trä. Det är förnybart, ekologiskt, miljövänligt och klimatsmart. Träet återspeglar också den värme och omtanke som präglar Wendelstrand.

Fristaden nära storstaden

Wendelstrand erbjuder boende i varierad form, skala och uttryck. Resultatet blir en dynamisk plats med utrymme för olika människors olika liv och aktiviteter. Naturliga mötesplatser, bilfria gator och närhet till vattnet ger livskvalitet utöver det ordinära. Med smarta lösningar för livspusslet, smidig kollektivtrafik och dynamisk bebyggelse ges förutsättningar för ett hållbart liv, för såväl människa som natur. Lugnet är basen och du väljer själv när du vill öka tempot. Då är stadens utbud och världens puls sällsynt nära.

En ny stadsdel

I Wendelstrand har du alla förutsättningar att bli del av en nytänkande och långsiktig stadsdel. Detta är nämligen inget vanligt stadsutvecklingsprojekt. Det är ett ovanligt samarbetsprojekt: mellan oss som bygger, kommunen och dess politiker, men framför allt med dig som ska bo här. Tillsammans ska vi skapa framtidens stadsdel där man kan bo, verka, leva och trivas oavsett årstid eller klockslag.

Vill du bo här?

Fyll i en intresseanmälan så får du en plats i bostadskön och färsk information före alla andra.

Intresseanmälan
karta
Tyck till

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifterna här.